چهارشنبه ۰۳ بهمن ۰۳

نکات آتلیه عروسی

آهنگ های عروسی

نکات آتلیه عروسی

۶,۳۸۵ بازديد

در انتخاب اتلیه عروسی به چه نکاتی باید توجه کنیم

شب عروسی هر فردی یکی از به یاد ماندنی ترین شب زندگی هر زوج های جوان است که با مرور زمان تنها چیزی که از ان به یادگار می ماند عکس ها و فیلم ان است و یکی از مهم ترین کاراهای که زوج های جوان باید بکنند انتخاب یه عکاس ماهر است که در این متن چند راهنمایی جهت انتخاب یک عکاس خوب یا به معنای کلی آتلیه عروس خوب به انها می کنیم
عکاس باتجربه و ماهر انتخاب کنیم
تجربه مهم ترین شاخصه آتلیه عروس، است. عروسی شما یک بار اتفاق می افتد، جشن شما پر از لحظه هایی است که فقط یک بار اتفاق می افتند. عکاس و فیلمبردار شما باید کوله باری از تجربه داشته باشد تا لحظات ناب را شکار کند و همه اتفاقات زیبا و ناب را ثبت کند. تیم عکاسی و فیلمبرداری باید سرشار از ایده های نو برای عکاسی و فیلمبرداری باشد و شما را در موقعیت های مختلف قرار داده و لحظات زیبا را ثبت کند.
از کجا به مهارت عکاس پی ببریم
سن و سال، تاریخ صدور مجوز موسسه، معرفی دوستان و آشنایان قبلی که از خدمات آنها استفاده کرده اند، دیدن نمونه کارها و... همگی می توانند به شما کمک کنند تا سطح تجربه موسسه عکاسی و فیلمبرداری مجالس را محک بزنید.
توجه به نمونه کارها و ساختگی نبودن انها
عکاسی عروس و داماد دارای بازاری پر رونق که خالی از دوز و کلک نیست . به ارم و امضای عکسای در پایین البوم توجه کنید بسیاری از عکاسان حرفه ای در اغاز و پایان فیلم عروسی اسم و شماره اتلیه خود را ثبت می کنند به این نکات توجه داشته باشید تا نمونه کار های عکاسان دیگر به عنوان نمونه های خودشان به شما نشان ندهند تجربه ثابت کرده است که آتلیه و دفتر بزرگ و پر زرق و برق ، با وجود اینکه خیلی مهم است اما لزوما به معنای این نیست که کار شما حرفه ای تر از آب درخواهد آمد . سعی کنید در ابتدای کار تحت تاثیر ساختمان بزرگ ، آتلیه پر زرق و برق و دفتر وسیع آنها قرار نگیرید . چه بسا بسیاری از آتلیه های کوچکتر و جمع و جور تر ، در کار خود دلسوز تر باشند و تعهد آنها به حفظ و رضایت مشتری بیش از آتلیه های بزرگ و مشهور باشد .

بدون واسطه عکاس خود را انتخاب کنید
سراغ موسسه هایی بروید که تولیدکننده هستند. یعنی تمامی مراحل کار از تهیه عکس و فیلم خام گرفته تا تدوین، مونتاژ و... را خودشان انجام می دهند..تولیدکننده ها معمولا مجوز تولیدی دارند و کلیه مراحل کار را در موسسه خود انجام می دهند. می توانید از مدیر موسسه بخواهید مجوز خود و حتی اتاق های مونتاژ و تدوین کارها را به شما نشان دهد. واسطه ها فقط نقش دلال را بازی می کنند؛ کار عکاسی و فیلمبرداری را یک تیم دیگر انجام می دهد، مونتاژ و تدوین و... را تیم بعدی و چاپ و آماده سازی نهایی را تیم دیگر. دلال ها در این میان فقط نقش هماهنگ کننده را دارند. کیفیت کار یکنواخت نیست و ممکن است امنیت عکس ها و فیلم های جشن شما نیز رعایت نشود
توجه به بروز بودن کار اتلیه
در بسیاری از امور تجربه زیاد و سابقه کار طولانی بسیار مهم و ضروری است. گاهی اوقات یک موسسه سالیان سال فقط یک نوع کار را تکرار کرده است بدون اینکه سعی کند چیز تازه ای یاد بگیرد و یا خود را به تکنولوژی های روز وقف دهد. الگوها روز به روز در حال تغییر است و موسسه ای موفق است که خود را با تغییرات جدید هماهنگ کند
نورپردازی:
با هر عکاسی حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای که صحبت کنید به شما خواهند گفت که نور ۹۰٪ علت خوب یا بد شدن عکس‌هاست. وقتی که به آلبوم نمونه کارهای عکاسان نگاه کنید متوجه خواهید شد که با نور به روش‌های مختلف بازی شده است. بعضی از عکاسان عکس های کاملا روشن و روح‌دار را ترجیح می‌دهند در حالیکه برخی دیگر از نور صرفا در جهت ایجاد حس و هیجان استفاده می‌کنند.
ترکیب‌بندی:
ترکیب‌بندی به این معنی است که عکاسان چگونه جایگاه مختلف اجزای عکس را تنظیم می‌کنند عکسی که دارای ترکیب‌بندی مناسب باشد به خوبی می‌تواند توجه مخاطب را به سمت سوژه اصلی جلب کند. وقتی به نمونه کارها نگاه می‌کنید از خودتان بپرسید: آیا تمامی عکس‌ها از یک زاویه و پرسپکتیو گرفته شده است؟ عکاس چگونه چیزها را جالب‌تر کرده است؟ آیا لحظه‌هایی وجود دارد که عکاس عکسی را شبیه عکس زیر از پایین گرفته باشد؟ هر چیزی که باعث شود شما احساس کنید در آن لحظه هستید ترکیب‌بندی خوبی است.
تجهیزات:
اینکه کاندیدهای عکاسی مراسم عروسی شما از چه تجهیزات یا مدل دوربینی استفاده می‌کنند، یکی از سوالاتی متداولی است که همه به شما توصیه می‌کنند در مورد آن تحقیق کنید. با فرض اینکه شما یک خوره تجهیزات و دوربین‌های عکاسی نیستید پیگیری وسواس گونه این سوال کاملا بیهوده است. به این دلیل که اغلب افراد (حتی خود عکاس‌ها) نمی‌دانند بهترین دوربین موجود در بازار چه دوربینی است! منتهی وقتی نمونه کارهای آتلیه ها را می‌بینید به نوعی متوجه می‌شوید که هر عکاسی برای ارائه هر سبکی از تجهیزات خاص خود استفاده می‌کند. بطور مثال برای گرفتن عکس رمانتیکی مانند عکس زیر، از لنزی استفاده می‌شود که عکس دارای بافتی ملایم و شبح گونه گردد.
کمیت و کیفیت عکس ها :
تعداد کمی عکس با کیفیت بهتر از هزاران عکس بی معنی و بدون کیفیت است . هیچ ارزانی بی حکمت نیست و هیچ گرانی ای نیز دلیل مرغوب بودن نیست. پس برای انتخاب عکاس با معیارهای اساسی و درست اقدام کنید.
کارهایی که باید با عکاستان هماهنگ کرد
قبل از عقد قرار داد با عکاس تان ، حتما درباره ی جزئیاتی که دوست دارید رعایت شود و یا از آن ها عکاسی شود ، قیمت ها ، کیفیت چاپ عکس ها و اندازه ی آن ها و ... صحبت کنید . امروزه هر عکاسی منوی خاص خودش را دارد و با عکاسی های دیگر کاملا متفاوت است به همین علت سعی کنید از تمام عکاسانی که به آن ها مراجعه می کنید درباره ی جزئیات کارشان سوال کنید تا روند کار عکاسی و قیمت آن ها مد نظرتان باشد .
در صورت پسندیدن کار یک عکاس حتما تمام جزئیات را به صورت مکتوب در آورید و کپی آن را نزد خودتان نگه دارید ویا دو نسخه از آن تهیه کنید تا در این یکی دوماه مانده به عروسی چیزی فراموش نشود . چرا که تنها شما نیستید که به آن عکاسی مراجعه کرده اید و هر مراجعه کننده ای هم نظرات و خواسته های متفاوتی دارد که عکاس نمی تواند همه ی آن ها را به خاطر بسپارد.

منبع

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.